PARTIDUL NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN DEMOCRAT: COMUNICAT DE PRESĂ

Participarea la vot reprezintă o activitate politică prin excelenţă şi chiar dacă nu e singura modalitate prin care cetăţenii îşi pot exprima interesele în procesul politic, votul constituie poate cea mai importantă sursă a legitimităţii în guvernările democratice moderne.
Analizând situaţia de fapt din această campanie electorală cât şi şansele de a ajunge în Parlamentul României ale partidelor înscrise în aceasta cursă electorala Biroul Judeţean al PNŢCD a constatat ca principiile enunţate de Iuliu Maniu: democratie desavarsita, morala crestina, patriotism luminat, dreptate sociala sunt reprezentate şi cuprinse în Platforma „Romania100” – România la 100 de ani a Premierului Dacian Cioloş, astfel Biroul Judeţean al PNŢCD a decis sa îndemne simpatizanţii PNŢCD şi membrii de partid să voteze candidaţii unuia din partidele care susţin aceasta platformă.
(P)

10 Thoughts to “PARTIDUL NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN DEMOCRAT: COMUNICAT DE PRESĂ”

  1. Anonim

    Să le-o beliți !

  2. Tăunu

    Iată că PNŢCD nu este aruncat de tot la lada de gunoi a istoriei, chiar mai dă comunicate !

    1. Anonim

      asa mai Alin Demle, tu le stii pe toate!

  3. Anonim

    Expresia cu „lada de gunoi a istoriei” e o prostie a comunistoizilor care au , si vor avea totdeauna , un complex de inferioritate fata de ilustrii oameni care au facut intradevar istorie precum Maniu sau Coposu.Aceia nu au negociat principii, de aici acel complex amintit mai devreme.
    Da sa nu-si faca griji : nu mor caii cand vor cainii.Vom vedea peste 100 de ani ce va spune cartea de istorie despre PNTCD sau altii gen PMP PRU UNPR ETC….
    De-am avea 5 ca si Maniu sau Seniorul departe am fi ajuns…..

  4. Anonim

    Nu se poate trai cu imaginea trecutului. PNTCD dispare deoarece nu s-a adaptat la transformările(fie Bune/Rele) din societatea românească. Nu are lideri cu carisma, nu se pot schimba, trăiesc din trecut cu exemple de genul Maniu,Coposu etc.

  5. Anonim

    adevaru e ca e plin de carismatici prin alte partide,hahaha: Gorghiu, Dragnea, Ponta, carismatici de Doamne feri!

  6. Anonim

    PNT trebuie sa scape de pavelescu …lideri ar mai avea… da tare a fost infiltrat… tare… din pacate… da oricum… la lada de gunoi vor ajunge alte PMP-uri, PRU etc etc

  7. Anonim

    pana il aveti pe Pavelescu sef nu puteti face nimic

  8. Anonim

    Culmea culmilor, o mortaciune moarta (PNTCD) ne propune sa votam o mortaciune vie (Csolos bacsi of Pericei)!

    1. Anonim

      mesajul nu era si pentru tine, era doar pentru cei care gandesc!

Leave a Comment